Tukijoukkoni

Hyvät tukijat auttavat minua eteenpäin! Kiitos.

Halutessasi voit myös tukea matkaani eduskuntavaaliehdokkaana tekemällä lahjoituksen tukiyhdistykseni kautta.
Alle 1500 euron lahjoitukset eivät ole ilmoitusvelvollisuuden piirissä vaan tietosi jäävät vain minun ja tukiyhdistykseni tietoon.

Sydämellinen kiitos sinulle lahjoituksestasi!

#kiitollinen #tehdäänhyvääyhdessä #auttaminenontärkeää

Rita Kostama tukiyhdistys

Olen Henri Isoahde, koulutukseltani juristi ja asun Järvenpäässä. Tutustuin Ritaan luottamustehtävien kautta kaksi vuotta sitten. Suurimman vaikutuksen minuun on tehnyt hänen positiivinen asenteensa, rehellisyys ja omistautuminen tärkeäksi kokemilleen asioille. On ilo olla mukana Ritan kampanjassa.

Henri Isoahde, Järvenpää
Olen mukana Ritan eduskuntavaalikampanjassa ja toimin Rita Kostaman tukiyhdistyksen puheenjohtajana. Rita on rehellinen ja sympaattinen, helposti lähestyttävä, yritteliäs ja iloinen. Hän luo uskoa elämään.
Ilkka Jokinen, YAMK insinööri ja koneteknikko, Ritan tukiyhdistyksen puheenjohtaja, Järvenpää
I got to know Rita from different business occasions and we became friends. Rita is very dedicated and hardworking woman, who has a great moral values and good understanding of what Finland needs today. Her political points bring up people first and she has been able to combine her own life as a mother and a modern business woman in a very balanced way and that balance she wants to bring everybody’s life.
Precious Lappi, CMO at Alder OY Lahti
Tapasimme Ritan kanssa pari vuotta sitten keskellä kuntavaalien kampanjaa. Ritan ystävällisyys, sisukkuus, positiivisuus ja halu ottaa asioista selvää tekivät ison vaikutuksen jo silloin. Sama ote on jatkunut läpi Järvenpään kaupunginvaltuuston työskentelyn ja näen, että Ritalla on paljon annettavaa myös valtakunnan politiikkaan.
Kaarina Wilskman, Järvenpää
Olen Emilia Suhonen ja opiskelen ensimmäistä vuotta Järvenpään ä Lukion Yhteiskunta, talous ja yrittäjyys-linjalla. Harrastan politiikkaa ja lenkkeilyä ja olen politiikassa erikoistunut sosiaalipolitiikkaan kuten tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin.

Tällä hetkellä toimin Järvenpään nuorisovaltuustossa sekä Uudenmaan kokoomusnuorten piirihallituksessa.

Rita Kostama on ihana ja positiivinen ihminen, jota kannatan mielelläni. On ollut hienoa seurata hänen toimintaansa yrittäjänä sekä kaupunginvaltuutettuna.
Kampanjassa toimin mm. tiedottajana.

Emilia Suhonen, Järvenpää
Ritan itsenäisyyspäivän puhe Järvenpään lukiossa 2017 teki minuun suuren vaikutuksen! Myöhemmin tutustuin Ritaan kaupunginvaltuustossa, jossa olin nuorisovaltuuston edustajana. Tuen Ritaa, koska koen, että hänellä on yritteliään asenteensa ja erilaisten kokemustensa ansiosta paljon annettavaa valtakunnallisessa päätöksenteossa.
Aino Lampinen, ylioppilas, Järvenpää

Olen Suvi Pohjonen, järvenpääläinen kansanedustaja Ben Zyskowiczin avustaja, filosofian maisteri, kaupunginvaltuutettu ja kahden pienen lapsen äiti. Olen ollut politiikassa mukana jo yli 15 vuotta. Ritaan tutustuin kuntavaalikampanjan yhteydessä 2017. Arvasin heti, että Rita pääsee valtuustoon, sillä hänestä huokui asioihin perehtyminen, omistautuminen, rehellisyys sekä aito positiivisuus. Hän on sosiaalinen ja luo nopeasti verkostoja, mikä on päättäjälle tärkeää. Ritan sitkeyden ja ahkeruuden todistaa hänen elämäntarinansa, jossa rankoista lähtökohdista pitkän matkan kautta Suomeen tullut nainen on omalla vaivannäöllään hankkinut hyvän koulutuksen, kielitaidon ja työuran. Elämänkokemuksensa ansiosta Rita osaa asettua myös toisen ihmisen asemaan. Siksi hänestä tulisi hyvä kansanedustaja.

Suvi Pohjonen, Järvenpää
Olen Seán McLoughlin, 16 vuotias Järvenpään lukiolainen sekä historia- ja politiikkanörtti. Vapaa-ajallani toimin mm. Järvenpään nuorisovaltuuston jäsenenä sekä aktiivina Kokoomusnuorissa ja Eurooppanuorissa. Kevään 2019 eduskuntavaaleissa olen päättänyt lähteä tukemaan järvenpääläistä Rita Kostamaa. Tuen Ritaa, koska mielestäni juuri häntä tarvitaan kansanedustajaksi.
Ritan näkemykset ja tausta toisivat erinomaisen lisäyksen valtiomme lainsäädäntöelimeen Arkadianmäelle. Ritalle tärkeät vaaliteemat, kuten ihmisoikeudet, tuloksellinen kotoutuminen, yrittäjyys ja työnteko ovat tällä hetkellä varsin ajankohtaiset.
Seán McLoughlin, Järvenpää

Olen Päivi Kokko varhaiskasvatuksenopettaja / varajohtaja Espoosta. Ritan olen tuntenut jo melkein koko hänen suomessa olo ajan. Meitä yhdistää mm suomalaisuus. Pidämme luistelusta, avantouinnista, saunomisesta hauskanpidosta, erilaisista ihmisistä. Rita on sydämellisin, positiivisin ja yritteliäin ihminen johon olen tutustunut. On ilo olla mukana Ritaa tukemassa.

Päivi Kokko, varhaiskasvatuksenopettaja ja varajohtaja Espoosta

We are supporting Rita on her campaign for MP. Rita’s life story and experiences have made her a perfect choice. She has good behavior and understanding of people from different fields. As an unyielding character, she is very suitable to represent her voters. VOTE FOR RITA, so do we.

Jane and Jari Kivilahti, Vantaa

Olen Pauliina Halenius espoolainen kahden alakouluikäisen tytön äiti. Ritaan olen tutustunut Espoossa asuessamme samassa pihapiirissä. Saman alan opinnot ja saman ikäiset lapset yhdistivät meitä tavatessamme. Ritan sydämellisyys, avoimuus ja rehellisyys ovat tehneet minuun vaikutuksen. On ilo olla mukana tukemassa Ritaa.

Pauliina Halenius, Espoo
Houkuttelin Ritaa mukaan politiikkaan ja Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaaksi. Hänellä on selkeä halu vaikuttaa ja vaikka hieman empikin, niin Rita oivalsi, että politiikkaan mukaan lähtö avaisi lisää mahdollisuuksia edistää hänelle tärkeitä asioita. Ja niin saimme Järvenpäähän aktiivisen kuntavaikuttajan, jonka näkemykset tuovat varmasti lisäarvoa myös valtakunnan politiikkaan Kokoomuksen eduskuntaryhmän jäsenenä.
Petri Ovaska, Järvenpää
Rita Kostama I call her my twin from another mother, is a dynamic and hard working entrepreneur, an amazing wife and a mother with a dynamic passion for the community. I came to know Rita couple of years ago and I was moved by her passion work ethics, professionalism and unspeakable passion for refugees, women, family and ability to get things to in a timely and professional manner.
Rita is a natural born leader but has worked very hard to become a leader who understand the needs and desires for humans. It is not surprising why she goes with the slogan ” Rita Care”. She is a friend that I trust, has a heart to see and seek the good for others. I have never seen a woman as hardworking as Rita with a hard to give the best and bring out the best from others.

Go Rita. I stand with you and cherish you. You are an asset to the Finnish society.

Josephine Atanga, Founder and President of Women Designed for Success (a.k.a. WODESS), Helsinki

Tutustuin iloiseen ja eloisaan Ritaan kuntavaaleihin liittyen keväällä 2017. Rita tuli innokkaasti ja uutterasti osallistumaan Järvenpään Kokoomuksen tapahtumiin, ja kokoomusyhdistyksemme hallituksen jäseneksi. Hänet valittiinkin kaupunginvaltuutetuksi sekä viime syksynä myös kirkkovaltuutetuksi heti ensimmäisellä yrityksellä. Olen Ritalta saanut oppia rautaisesta tahdosta ja kantavista perusarvoista ponnistavaa sinnikkyyttä. Rita on hyvin toiset ihmiset huomioiva, lämmin ja seurallinen.

Tuija Kuusisto, Tekniikan tohtori, dosentti ja perheenäiti, Järvenpään Kokoomuksen puheenjohtaja
Je soutiens la candidature de ma petite sœur. Car c’est une femme qui a du courage, de la détermination, de la persévérance tout ça animé par l’amour .

Je l’apprécie beaucoup, que Dieu la bénisse!

Shiramaka Consolée, Auxiliaire puériculture, France

My name is Henry Egedegbe and am the convener of “Achievers Conference” in Hyvinkää. I knew Rita Kostama last year (2018) through a friend who told me lots of good things about her and how she can be a blessing, source of inspiration and motivation to others if invited to speak at the Achievers conference. She is someone that came to Finland as a refugee and today she has grown to become somebody to identify with. I contacted her and we agreed to meet. l was never disappointed when I got to meet and know her. She is so humble, open minded, God fearing and a lover of people. She honored the invitation to speak at the Achievers conference 2018 and her story was an inspiration to everyone.

Rita is a great leader and have gotten so much from Finland, she has been giving back and she is set to do it more on a large scale.

Henry Egedegbe, Hyvinkää

Tutustuin Ritaan hänen miehensä kautta jo vuosia sitten. Hänen iloisuutensa, aitoutensa ja positiivisuutensa tekivät minuun ison vaikutuksen jo ensitapaamisessa. Tässä vuosien varrella on ollut ilo seurata hänen tekemisiään ja ei voi kuin ihailla hänen tarmoaan ja energisyyttä.

Rita on helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Hänen taustansa tietäen, ja varmaan sen vuoksi, hän on erittäin määrätietoinen ja kunnianhimoinen. Mitä ikinä hän tekeekin, hän tekee sen suurella sydämellä menestyksekkäästi. Hänellä on laaja osaaminen, vilpitön tahto tehdä ja aito halu vaikuttaa.

On ilo olla mukana tukemassa Ritaa tässä kampanjassa. Hänellä on kaikki edellytykset menestyä.

Aleksi Wuorenjuuri, Espoo

Olemme Ritan kanssa tuttavia jo monen vuoden takaa. Ensitapaamisesta lähtien Ritan iloisuus ja ystävällisyys oli valloittavaa. Siitä lähtien olen kulkenut Ritan rinnalla erilaisissa yhteyksissä ja perhejuhlissa. Olen saanut ilon toimia Ritan Lions- sekä kokoomuskummina ja siitä syystä olen etuoikeutettu toimimaan myös Ritan tukijoukoissa.

Rita on iloinen, ystävällinen, empaattinen ja valloittava. Rita innostuu helposti asioista ja tekee mitä lupaa. Ritalla on ollut pitkä matka nuoruudestaan kuljettavanaan ja hän on tarmokkuudellaan saavuttanut menestyksensä ja tiensä sodan jaloista nykyiseen asemaansa. Toivon, että Rita pääsee vaikuttamaan myös valtakunnan tasolla maahanmuuttajien hyvinvointiin ja toimeentuloon sekä tasapuoliseen kanssaelämiseen. Siunausta ja onnea sinulle Rita!

Terttu Sihvola-Rauttu, Järvenpää

Rita on iloinen ja aurinkoinen nuori voimanainen. Hän on osoittanut, että positiivisella ja aikaansaavalla asenteella, pääsee pitkälle vaikeistakin lähtökohdista ponnistaen. Ritan kanssa on helppo ja mutkaton työskennellä luottamustehtävissä, ja hänen ihmislähtöiset arvonsa ovat tuoneet rikkaan lisän yhteiseen päätöksentekoon.

Willem van Schevikhoven, Yrittäjä, Järvenpää